Verhuur tour caravan (4 personen)

LAAGSEIZOEN
(alle dagen buiten juli, augustus, Paasvakantie, Hemelvaart-, Pinksterweekend, mei- , herfstvakantie)
maandag t/m donderdag€ 45,- per nacht
weekend – van vrijdag t/m zondag€ 50,- per nacht
per week€ 290,-
HOOGSEIZOEN
(juli, augustus, Paasvakantie, Hemelvaart-, Pinksterweekend, mei- en herfstvakantie)
per nacht (min. 3 nachten)€ 50,-
per week€ 325,-

Yucon (Dethleff Camper 510 voor 4 personen)
Deze caravan is huisdier en rookvrij.

Op een van de meest rustige plaatsen van de camping kunt u deze prachtige tourcaravan met ruime (verwarmde) voortent huren. Op deze ruime plaats die slechts door een doodlopend paadje is gescheiden van het beekje kunt u volop genieten van de rust en de natuur om u heen.  De plaats is voorzien van en berging met tuinstoelen en heeft een eigen picknicktafel.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, toeristenbelasting, milieuheffing, water maar exclusief elektriciteit (€ 0,57 per Kw) en gas (€35,- per fles van 18 kg).

Compleet ingericht met koffiezetapparaat voor filterkoffie, extra koelkast in de voortent, magnetron en kleine oven, vuurkorf, bbq, tuinstoelen(borden, potten, pannen, glazen,… aanwezig).
In de caravan heeft u 4 slaapplaatsen waarvan 1 vast tweepersoonsbed en een tweepersoons bed in het woongedeelte. Eigen toilet.
Verwarming in de caravan en een gas kachel in de voortent,
En als u over een schoteldecoder en een kleine tv beschikt kunt u ook al uw favoriete TV zenders ontvangen met de aanwezige schotel die staat afgesteld op Asta 1.
U hoeft enkel zelf uw beddengoed (dekbedden, kussens, onderlakens, hoeslakens, kussenslopen, handdoeken & theedoeken) mee te nemen.

De schoonmaakkosten bedragen €25,-. Er wordt eveneens een borg van €50,-  gevraagd.

U kunt op de dag van aankomst om 14:00 over de caravan beschikken en op de dag van vertrek dient u de sleutel voor 10:00 over te dragen.

Voor het voltooien van de reservering vragen wij u een aanbetaling te doen van 30% van de totale huurprijs.

  • Annulering op verzoek van de gast:
    Bij annulering op uw verzoek bij minder dan 30 dagen voor uw geplande aankomstdatum zal geen restitutie plaatsvinden van de aanbetaling.
    Indien u uw verblijf beëindigd voor de door u aangegeven vertrekdatum, dient het volledige bedrag van de door u aangevraagde huurperiode te worden voldaan.
    • Annulering door camping Tro Do Way:
    Indien camping Tro Do Way door onvoorziene omstandigheden de reservering moet annuleren zult u hiervan direct op de hoogte worden gesteld en zal volledige restitutie van de aanbetaling plaatsvinden.

Afrekenen dient u een dag voor vertrek te voldoen bij de receptie. Deze is enkel contant te voldoen daar er geen pin aanwezig is vanwege de afgelegen locatie. Wel heeft u de mogelijkheid om via internetbankieren de volledige prijs over te maken. Hierbij moet dit bedrag minimaal één dag voor vertrek op de rekening van Tro Do Way BVBA staan.