Chalet (2 personen)

LAAGSEIZOEN
(alle dagen buiten juli, augustus, Hemelvaart-, Pinksterweekend, mei- , herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie)
maandag tot donderdag€75,- per nacht
weekend – van vrijdag tot zondag€85,- per nacht
per week€525,-
HOOGSEIZOEN
(juli, augustus, Hemelvaart-, Pinksterweekend, mei- en herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie)
per nacht (min. 3 nachten)€95,-
per week€650,-

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, toeristenbelasting, milieuheffing, water, exclusief gas (€ 2,- per kg). Maximaal 2 honden toegestaan voor €2,- per nacht per hond.

Bovenstaande prijzen zijn op basis van 2 volwassen personen.
Supplementaire kosten:
  • visite € 2,50 per persoon per dag (max. 2 personen)
  • alle visite dient vooraf gemeld te worden en de visite moet zich voordat zij de camping betreden persoonlijk melden bij de receptie.

Dit chalet is rookvrij.

Inrichting:

Het gehele chalet, hal, slaapkamer, woonkamer met open keuken bevinden zich op de begane grond. Het chalet beschikt over een eigen parkeerplaats, tuin en tuinhuis . In de woonkamer vindt u een ruime hoekbank (ook te gebruiken als 2 persoons slaapbank), tv met Canal-Digitaal (NL), dvd-speler, radio met bluetooth aansluiting. De hoofd verwarming van het chalet is een houtkachel. (Hout voor de kachel is te koop bij de receptie). Als bijverwarming kunt u altijd een klein elektrisch kacheltje (is aanwezig) bijplaatsen. De keuken is compleet ingericht met koel-vriescombinatie, magnetron, campingoventje, waterkoker, koffiezetapparaat voor filterkoffie en 4 persoons tafel.(borden, potten, pannen, glazen, etc. aanwezig).
Aparte slaapkamer met tweepersoonsbed en voldoende kastruimte. Het chalet heeft een eigen badkamer met douche en WC. Tuinmeubilair en BBQ zijn ook aanwezig.

Beddengoed (onderlakens, hoeslakens, kussenslopen, keukenhanddoeken & theedoeken) zijn inclusief.

De schoonmaakkosten bedragen €50,-. Er wordt eveneens een borg van €150,- gevraagd. (Contant te voldoen bij aankomst)

U kunt op de dag van aankomst om 16:00 over het chalet beschikken en op de dag van vertrek dient u de sleutel voor 10:00 over te dragen.

Voor het voltooien van de reservering vragen wij u een aanbetaling te doen van 30% van de totale huurprijs.

Annulering op verzoek van de gast:
Bij annulering op uw verzoek bij minder dan 30 dagen voor uw geplande aankomstdatum zal geen restitutie plaatsvinden van de aanbetaling. Indien u uw verblijf beëindigd voor de door u aangegeven vertrekdatum, dient het volledige bedrag van de door u aangevraagde huurperiode te worden voldaan.
Annulering door camping Tro Do Way:
Indien camping Tro Do Way door onvoorziene omstandigheden de reservering moet annuleren zult u hiervan direct op de hoogte worden gesteld en zal volledige restitutie van de aanbetaling plaatsvinden.

De eindafrekening dient u op de dag van vertrek contant te voldoen bij de receptie.

Reserveren