HOOFDGERECHTEN:

  • Biefstuk (Châteaubriand)      € 16,00
    minimaal 200 gr. overheerlijke biefstuk uit de streek 
  • Schnitzel       € 13,50
    +/- 200 gr. heerlijk mals gepaneerde schnitzel 
  • Stoofvlees      € 13,50
    Met bruin bier bereide stoofpot op Vlaamse wijze 
  • Zalm in saus       € 10,00
    In de oven gestoomde zalm met een sausje naar keuze van de chef 
  • Spaghetti Bollognese       €   10,00
    Spaghetti bereid met gehakt en tomatensaus 
  • Spaghetti Bollognese kinderportie     € 7,00      
  • Kindermenu (1 frikandel+ friet)    € 7,00      
  • Extra Mayonaise, ketchup     € 0,50      
  • Extra portie friet      € 2,00      
  • Extra Frikandel      € 2,00

Alle gerechten worden geserveerd met friet en een verse groene salade.

  NAGERECHTEN:

  • IJscoupe € 4,00
    Drie verschillende soorten ijs met vruchtensaus en slagroom         
  • Dame Blance € 4,00
    Drie bolletjes vanille-ijs met warme chocolade en slagroom      
  • Kinderijsje € 2,00
    Een bolletje ijs naar keuze vanille / passie / citroen met slagroom 
  • Crêpes Tro do way € 5,50
    pannenkoekje met vanille-ijs chocoladesaus, slagroom en Cointreau 
  • Irish coffee € 4,50 
  • Café la Chouffe € 4,50 
  • Koffie of thee € 1,80 
  • Koffie met een lekkertje naar keuze € 6,50
    • Grandmanier
    • Benedictine
    • Whisky (Jack Daniel’s old No.7)
    • Ammaretto
    • Licor 43
    • Cognac (Rémy Martin VSOP)